Som ni vet älskar jag inredning och jag har alltid en massa planer som snurrar i huvudet. Jag hämtar nästan alltid min inspiration på nätet och jag kan sitta fast i timtals och bara titta runt och planera och drömma mig bort.

Just nu är jag insnöad på just altaninredningen som jag tidigare skrivit om och jag vet ju nästan exakt hur jag vill ha det där ute.

Men så kom jag att tänka på en sak. Hur häftigt vore det inte att ha en riktigt fin målning, en tavla, även ute på altanen?
Jag vill ju inreda altanen som ett extra rum som ska kunna användas hela sommaren. Det finns tak på hela altanen och jag har både terassvärmare och ett helt gäng filtar så nog ska man kunna vara där ute trots en “svensk sommar”.

Jag är ju inte för så mycket för färg i min inredning, varken inne eller ute och jag vill att altanen ska gå i svart och grått. Men jag har ett problem som jag tänkt en del på. Husväggen är ju i någon konstig orangebrun färg och det stör mig jättemycket för den kan jag inte dölja!
Men så har jag tänkt, istället för att irritera mig på den enligt mig gräsliga färgen så kanske jag ska ta vara på den. Så i sommar ska jag försöka hitta blommor i orangegula nyanser som kan “matcha” väggen, och möjligtvis kanske det slinker in något annat med liknande färg i inredningen också.

Men hur häftigt vore det inte att ha en fin tavla på altan, en riktig färgklick!?

Mynewart säljer de handmålade urcoola tavlor online, tavlor med riktiga färgexplosioner! Tavlorna är målade med oljefärg som ger ett vackert djup i målningen och jag kan bara tänka mig att de är ännu finare i verkligheten.

Den här har så mysigt motiv och färgerna skulle passa enormt bra.

Eller den här. I min älskade gråskala men ändå med färg, precis den färgen som skulle kunna passa där ute.

Eller en tavla med årstidsväxlingar i form av träd, det skulle ju också kunna passa? Jag som älskar träd!

Och när sommaren är över tror jag inte att det skulle bli några som helst problem att hitta en plats inomhus för en sådan tavla!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry