Jag har alltid varit en kreativ pysseltjej och jag älskar ordning och reda!

Tiden innan datorn kom in i mitt liv skedde allt på papper och jag hade hur mycket block, pennor och almanackor som helst! Jag skrev listor, skrev dikter, recept, ja jag skrev upp i stort sett allt som kom i min väg och jag använde kartotek för att samla mina recept i.

Sedan kom datorn in i mitt liv och fick ta över en del men jag använder mig fortfarande väldigt mycket av kontorsmaterial. Jag samlar alla viktiga papper i pärmar, under register naturligtvis, och alla skrivarpapper och andra papper i brevkorgar.
Jag pysslar ju även en del i perioder, nu senast har jag fastnat för att rita och måla och det går åt en hel del pennor och papper samt patroner.

Man kan göra mycket med lite kontorsmaterial. Senast dekorerade jag nästan alla rum här hemma med egna bilder som jag skrev ut, laminerade och satte upp.

kok

För några år sedan kunde jag äntligen inreda ett alldeles eget kontor i skrubben i lägenheten och den är mysigt inredd med flera hyllplan och en skrivbordsskiva. Där samlar jag allt viktigt, pärmar, räkningar, skrivare, lamineringsmaskin, pyssel mm.

Det är så skönt att veta vart man har allt, ordning och reda!

 

Nu när vi dessutom fått ett eget kontor genom jobbet på Let´s Do It Now så behöver vi ännu mer kontorsmaterial. Allt ifrån whiteboardtavlor, pärmar och tejp till kuvert och plastfickor. Även där är det viktigt att ha ordning och det sparar oss mycket tid.

Hos Gula Katten hittar du nästintill ALLT du behöver till ditt kontor eller för att hålla ordning och reda hemma!
gulakatten

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry