Idag fyller Benjamin 8 år! GRATTIS älskade lilla gubben!

Stressig morgon…
Hade tid på arbetsförmedlingen kl 10 och hann inte få i mig varken kaffe eller frukost innan. Mötet gick väl sisådär. Utbildningen jag vill gå kanske inte kommer att starta och gör det det så hamnar jag nog för långt bak i kön för att komma med :-(. Trist, för jag hade verkligen velat gå den!
Istället ska jag nu försöka hitta en praktikplats och jag misstänker att inte heller det är det lättaste då arbetsgivaren måste betala 3000:-/mån för att ha mig där.

Efter mötet åkte jag till försäkringskassan för att lämna in papper på bostadsbyte, men som vanligt fattades det papper så vi får inget bostadsbidrag denna månad, iallafall inte den 27: e då det ska komma. Suck!
Orkar inte med sånt just nu när ekonomin redan är på botten. Vi har MASSOR av räkningar denna månaden, fattar inte ens hur vi ska klara oss med mat! Hemskt!
Benjamin fick inga presenter idag, kunde inte fira honom alls och det känns jättetråkigt, trots att han är så gullig och förstående. Han vet att barnbidraget inte kommer förrän på torsdag och då ska vi handla lite åt honom. Något måste han ju få iallafall!
Och så har jag lovat honom att vi ska åka till konditoriet och han ska få välja en tårta vi ska äta i helgen.

På eftermiddagen var till BVC med Paulina på 6-årskontroll. Hon fick rita, klippa, hoppa på ett ben mm, och allt såg bara bra ut. Hon fick även sin sista poliovaccination och även det gick bra, hon är så duktig! 🙂
Imorgon måste jag ringa lasarettet för vi har fortfarande inte fått någon tid till pricktestet de ska göra på henne trots att remissen dit skickades för snart 1 år sen! Måste ju få veta ifall hon är allergisk mot mer än mjölk och pälsdjur eftersom hon fortfarande bajsar på sig ganska ofta. De tror att hon bara är sen, men jag vill veta säkert att hon inte är allergisk mot något vi inte vet om. Sist hon gjorde testet var hon 10 månader gammal så det är ju ett tag sen.

Benjamin fick en hundring från mormor med posten idag, så för den köpte vi en väggklocka åt honom. I Fredriksberg där mormor bor finns inga butiker att handla presenter i så vi får hjälpas åt lite.

Häftig va!? Snacka om att Benjamin blev förtjust, biltokig som han är!
Måste bara få upp den på väggen också…

Tog nyss ett bad och nu ska jag göra mig en kopp the och fortsätta bygga på sidorna. Har en del kvar…

Känns riktigt skoj att sitta här vid datorn igen efter uppehållet. Har massor med ideèr och inspiration!
Idag var det ju EFIT och jag missade det tyvärr denna gången med, men from nästa månad ska jag delta som vanligt igen 🙂

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry