Påsken startade redan i torsdags på jobbet då det dels var äggjakt och jag bjöd min grupp på Kinderägg. Man blir aldrig för gammal för Kinderägg! 😍

I fredags gick vi ut en sväng, jag, Paulina, Ulle, Ludde och Fredrik och vi hamnade på Bowlingen, så lördagen tillbringades mestadels i soffan som väntat. Vi tog oss iallafall en sväng till Willys för att köpa kycklingburgare med tillbehör som vi smockade i oss.

Igår kom Simon och Malva och hälsade på, så himla kul att äntligen få träffas igen ❤
Simon fick i uppgift att laga min tobakskvarn men det hela slutade med att jag nu är utan kvarn, haha, så kan det gå 😂

När de hade åkt vidare mot Stockholm så tog jag och Paulina bussen till McDonalds, käkade och sen storhandlade vi på Ica. Fick skjuts hem av snälla Ludde.

 

Jag har inte tänkt så mycket på att det är påsk, en högtid. Jag saknar mamma och Benjamin och det blir bara jobbigt ju mer man tänker på det så vi har ätit hamburgare i mängder, festat lite, glott på serier, handlat mat osv istället. Funkar det med!

Hoppas att ni haft en fin påsk 😍

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry