Typiskt att vakna 5.10 en söndag! 😒 Men jag ägnade nästan 3 timmar åt att dricka kaffe och spela mobilspel i sängen så det var rätt mysigt ändå.

Lillskiten 🐶 har också varit trött idag och hållit mig sällskap men jag gjorde ett ryck efter att jag såg hur mina svarta lakan i sängen såg ut. 😳 Daniel brukar ju lossa rätt mycket efter ett bad och den här gången var inget undantag. En hund blev plötsligt två!

Tittade på vår nya favvoserie, Grace & Frankie, medan jag sydde på två par trasiga tights och ett par sockor.

Fick skjuts av Ludde upp till Ingarvet där vi köpte thaimat i vagnen. Jag har längtat efter just thaimat sååå länge! Åt tillsammans och kollade på några fler avsnitt innan vi tog en promenad med Daniel.

Nu är jag supertrött och det är ju inte så konstigt efter min tidiga morgon, dessutom är det ju min vanliga sovtid. Börjar nästan känna mig som Skalman med sin mat- och sovklocka. Sjukt vad rutiner kan göra!

Sov gott! 😴