Igår låg vi på stranden hela dagen, idag spöregnar det! 😟

Nåja, då fick jag lite gjort iallafall. Jag vaknade redan klockan åtta imorse och tänkte att det var lika bra att gå upp eftersom jag ska lägga mig i tid ikväll.
Efter morgonkaffet och ciggen så plockade jag ihop här hemma och färgade håret och sen tog jag tag i badrummet. Jag har tänkt tanken lääänge, i flera månader faktiskt, men det har tagit eftersom jag visste vilket projekt det skulle bli. Allt eller inget liksom!

Gjorde rent ALLT, hela väggarna (och taket där jag nådde, måste köpa nån form av mopp för tak sen), rör, badkar, bakom och under badkar, kaklet, handfat mm. Drog bort både tvättmaskin och badkar och skrubbade järnet. Mycket välbehövligt! Jag fattar inte att det kan bli så dammigt och äckligt i ett badrum!?

Två timmar senare var jag klar, lagom mör i kroppen. Malde tobak, rullade cigg och gick ut på en promenad med Daniel i regnet. Nu sitter vi nöjda här i soffan och här kommer jag nog att tillbringa resten av dagen.
Jag är lite småsugen på en långpromenad i regnet men, jag vet att jag kommer att ha ont i kroppen imorgon redan som det är, så jag borde verkligen ta det lilla lugna nu.

I eftermiddag kanske man till och med kan tända lite mysljus här hemma?

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry