Ja det märks att de börjar bli stora, barnen.
Idag vaknade den första, Paulina, klockan halv tolv! Sen kom de upp en efter en…
Nu sitter vi och äter frukost…

Tänk, för några år sedan fick man gå upp iallafall sju på morgonen med barnen. Nu är det JAG som går upp först, även när vi är lediga alltså. Känns lite konstigt!

Idag ska vi åka och titta på ett vardagsrumsbord och det lutar nog åt att vi köper det!
Såhär ser det ut –>
Det ser perfekt ut! Dels är det i furu så vi kan betsa det i samma färg som de andra möblerna, det är lagom stort och det har en låda där man kan förvara alla fjärrkontroller. Kanon! Och det ser ut som “knopparna” på lådan är i samma stil som på våra andra möbler, dataskåpet och köpmannadisken.

Ja just det. Jag tog ju bort knopparna på dataskåpet (såna där vanliga runda trista knoppar) när jag betsade det och så sa vi att vi skulle leta efter liknande knoppar som vi har på köpmannadisken. I förra veckan var vi in på en loppis här i Falun och gissa vad vi hittade!?
EXAKT likadana knoppar/handtag! Det blev jättebra med dom på!

Har hittat en soffa också, tror jag. Det är inte en sån vi egentligen är ute efter men vi är verkligen i desperat behov av en soffa! Den här är iallafall i rätt färg och det är ett pris vi kan tänka oss och den verkar rymma en del eftersom den är så lång. Med många mysiga kuddar kanske det blir bra…?
Tänkte iallafall åka och titta på den och provsitta…

Såhär trist ser det ut nu. 2 stycken kan sitta här i fåtöljerna och de är stenhårda eftersom dynorna är förstörda. Blää!

Tänk om vi får hem både nytt bord OCH en soffa! Vore inte helt fel! :yummy:

Nu ska vi gå ner till Bojsenbadet en sväng. Det blåser som tusan men Paulina vill ändå ta ett dopp. Tror jag tar hundarna med mig…

Här är min knasdotter med en snigel på foten!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry