Det här är riktigt smart!
Nästan alla, både kvinnor och män, rakar sig och jag kan väl inte vara den enda som upptäckt hur satans dyrt det är med rakhyvlar och framförallt blad!?

 

Ibland har jag testat billiga rakhyvlar och blad, och visst har jag sparat någon krona men jag har sett ut som en prickigkorv också! 😬

Nu har jag fått hem mitt provpaket från Barber Klingen och jag är jättenöjd, både över hyveln samt priset. Och jag kommer aldrig mer att behöva bekymra mig för att springa ute i butikerna och leta efter dyra blad, för de kommer nämligen hem i brevlådan!
Och jag kan själv välja hur ofta, var 4:e vecka, var 8:e vecka eller var 12:e vecka. Hur smidigt?

 

VARFÖR VÄLJA BARBERKLINGEN?

Spara pengar

Du får kvalitetsrakblad som är gjorda med kärlek. Alltihop till ett rimligt pris med fraktfri leverans och utan dolda avgifter.

Kvalitet

Våra rakblad är bra på riktigt. Rakbladen är framtagna av svenskt stål och har en återfuktande remsa med Vitamin E & Aloe Vera.

Du har kontroll

Det har aldrig varit enklare. Du kan med ett fåtal klick bestämma när vi ska skicka nya rakblad till dig eller välja att omedelbart avsluta ditt medlemskap.

Rakning gjord enkel

Hur många gånger har vi inte alla varit med om att glömma att köpa nya rakblad och därför tvingats plåga våra ansikten och vår hud med slöa rakblad?

Den entusiastiska tankegången är att enbart det bästa är bra nog. Därför menar vi att det är på tiden att slippa bekymra sig över öm och irriterad hud efter rakning. 

Vi skickar nämligen dina nya kvalitetsrakblad hem till dig!

PROVA FÖR ENDAST 49 KRONOR >>>

Rakhyvel i solid metall
2 knivskarpa rakblad av svenskt stål
Reseetui när du är på språng