Igår när jag kom hem från jobbet tog vi med oss Daniel och gick ner till pizzerian. Paulina och jag delade på en pizza (skönt att slippa laga mat) och sen var tanken att vi skulle gå direkt ner till badet men det blev en omväg hem emellan. Vi hade packat ryggsäcken med en massa godsaker men insåg att Daniel inte skulle klara av värmen trots bad så vi gick hem med honom, bytte om till badkläder, tog våra madrasser under armen och gick ner igen.

Precis när vi kom ner så började det mullra men de mörkaste molnen var ganska långt bort så vi hoppade i och jösses vad varmt det var i vattnet! Det måste ha varit närmare 25-26 grader!

Badade en stund och sen satte vi oss och drack lite bubbel och åt jordgubbar.

 

Fick sällskap på strandkanten och jag var rädd om mina tår där ett tag.

Vaknade med både huvudvärk och mensvärk imorse men efter några koppar kaffe och en värktablett lättade det lite och jag kunde börja städa. Söndagsstädningen blev lite framflyttad eftersom jag tänkte tillbringa den största delen av dagen imorgon på stranden.

Idag är det mulet men ändå väldigt varmt. Vi gjorde misstaget att ta med oss Daniel ut på en långpromenad eftersom vi trodde att det skulle vara lite svalare men det var det inte alls. Kvavt som sjutton!
Han fick en sval dusch så fort vi kom hem och nu har vi bara suttit här i soffan och tagit det lugnt, hänger lite tvätt emellanåt och hinkar kaffe, det enda man orkar med i hettan.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry