Nu har jag äntligen kommit ikapp med “allt” jag skulle göra, nåja iallafall det som det var mest kris med för att få ordning i mitt liv.
Jag har gått igenom alla miljontals små lappar och skrivit i alla anteckningar i min almanacka istället (har pysslat med det i snart 4 veckor, men idag blev det klart!), jag har städat skrivbordet (igen!), och sist men inte mist, jag har rensat igenom datorn.
Inte hela, men ganska mycket som bara legat och skräpat. Så nu känns det bra igen!

Annars då?
ONT! Idag fick jag min mens, efter 6 års (!) uppehåll. Jag började med P- sprutor direkt efter att jag fick Paulina och då försvann mensen på en gång – jätteskönt! Men nu var det ett år sen jag tog sprutan sist och nu har den alltså “hoppat” igång igen. Är ju inte van vid den här smärtan längre så idag har det inte varit någon rolig dag direkt. Och inga smärtstillande tabletter har vi heller hemma…

Hela förmiddagen/dan satt jag vid datorn. Benjamin ville inte heller vara ute, han tyckte att det var för varmt så jag lät honom sitta vid TV- spelet. Klockan två hämtade jag Paulina på dagis och eftermiddag gick ganska snabbt. Åt middag och sen åkte vi till Lidl för att köpa zig till mig, och självklart kom vi ut med en massa godis också.
Barnen fick ta ett kvällsdopp innan vi åkte hem och nattade dom.

Nu ska jag fortsätta med min nya sida, vad det är får ni se snart!

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry